ŞEHİT BİNBAŞI TURGAY ÇELİK KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Vizyon: Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek yüksek öğrenime hazırlamak; Üniversitelerimizin ilahiyat fakültelerini en iyi derecelerle kazanabilecek ve eğitimini iyi bir şekilde sürdürebilecek alt yapıya sahip öğrenciler yetiştirmek; İslâm dininin inançları, ibadet ve ahlâk esasları ile ilgili işleri yürütmek, din konusunda toplumu aydınlatmak ve ibadet yerlerini yönetmek amacıyla kurulan Diyanet İşleri Başkanlığımızda görevlendirilecek nitelikleri haiz din görevlileri yetiştirmektir.

Misyon: Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama : 8:45 - 12:45 Ders Bitiş : 13:30 - 15:50
Isınma: Merkezi Isınma Sistemi (Doğalgaz)
Yabancı Dil: İngilizce ve Arapça
Servis Bilgisi: Okulumuza servislerle ulaşım sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sbturgaycelik.meb.k12.tr

Adres - Esenyurt Mah. Hangar Cad. No 27 Melikgazi/KAYSERİ

Yerleşim Yeri - Esenyurt Mah. Hangar Cad. No:27 Melikgazi/KAYSERİ

Adres - Esenyurt Mah. Hangar Cad. No 27 Melikgazi/KAYSERİ

Ulaşım Şehir merkezinden belediye otobüsü ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şehir merkezine 3 km uzaklıktadır.